0.25 ml0.33 ml1L

Sweet Celery 0.25ml – 1L

13,20 lei34,20 lei

Consumul de suc de țelină poate fi dificil pentru majoritatea dintre noi. Tocmai de aceea încercăm să îndreptăm lucrurile. Pe scurt, vă rugăm să amestecați ananasul cu țelina și să vizualizați portretul familiei tradiționale. Țelina doarme în pat, ananasul pe preș. Așa că, atunci când viața îți dă țelină, noi îți dăm… ananas!

Anulează
SKU: Nu se aplică Categorie:
Descriere

Descriere

Sweet Celery (Ananas, Telin (Apio), Măr, Lamâie și Menta): Acest suc conține o combinație echilibrată de fructe și legume care oferă vitamine și minerale esențiale pentru vitalitate și sănătate.

Suc presat la rece
RAW
Suc nepasteurizat
Vegan
Fără zahăr adăugat
Fără conservanți
Fără arome
Fără E-uri
Fără apă adăugată

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Informații nutriționale
Suc presat la rece din ananas (97%) si lamaie (3%). Poate contine urme de telina. Produs in Romania cu ingrediente din UE si din afara UE. A se pastra la frigider, la o temperatura cuprinsa intre +2 grade si + 6 grade. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 3 zile. A se agita inainte de deschidere. Declaratie nutritionala (valori medii) pentru 100ml produs:
Valoare energetica 200 (KJ)/43 (kcal)
Grasimi 0,2 (g)
din care acizi grasi saturati 0 (g)
Glugide, 13 (g)
din care zaharuri 10 (g)
Proteine 0,9 (g)
Sare 0,1 (g)
  Produs nepasteurizat. Produs netratat termic. Fara zahar adaugat. Sedimenteaza natural. Contine zaharul prezent in mod natural in fructe si legume. Nu este din concentrat. Obtinut prin stoarecere la rece. Nu contine conservanti. Nu contine coloranti. Produs Vegan.