Termeni de utilizare

Termeni legali

Înainte de a utiliza acest site, vă rugăm să citiți cu atenție enunțurile de mai jos, care se aplică acestui site și tuturor materialelor din interiorul lui.

Accesul la prezentul site www.gustfresh.ro precum și folosirea lui sunt permise numai în concordanță cu termenii și condițiile de mai jos și cu legea statului român.

Acest site (excluzând paginile deținute de terți către care sunt inserate link-uri în prezentul site) este sub controlul și este operat de: Earth Roots SRL, cu sediul în mun. Reșița, str. Făgărașului, nr. 33, sc. C, et. 3, Ap. 9, jud. Caraș-Severin.

Acest site este conceput pentru persoanele cu reședința in Romania. Fiindcă site-ul poate fi accesat din diferite alte țări din întreaga lume, iar fiecare din aceste țări are legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesarea site-ului atât noi, cât și dumneavoastră, suntem de acord ca, la toate chestiunile apărute din sau legate de utilizarea și conținutul acestui site, să se aplice legislația din Romania. Sunteți, de asemenea, de acord cu și prin prezenta vă supuneți față de jurisdicția exclusivă a instanțelor din Romania, în ceea ce privește orice chestiuni.

Drepturi de autor

Drepturi de autor: Earth Roots SRL. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, precum și orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusivă a Earth Roots SRL sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Este permisă navigarea pe site-ul Earth Roots SRL, reproducerea unor pasaje prin imprimare, descărcare pe hard disc și înstrăinarea către alte persoane, dar, în toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, respectiv numai în scop informațional sau personal.

Nicio reproducere a oricărei părți a acestui site nu poate fi vândută sau distribuită în scopuri comerciale și nici nu poate fi modificată sau folosită în alte lucrări, publicații sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tipărit, sau postata pe alt site. Earth Roots SRL nu acordă vizitatorilor acestui site niciun fel de licență sau drept asupra materialelor postate și/sau descărcate de pe site, precum și în ceea ce privește conținutul și structura prezentului site.

Mărci înregistrate

Toate mărcile înregistrate (nume de brand, logo-uri, etc.) care apar în interiorul prezentului site al Earth Roots SRL sunt ori deținute, ori sub licența Earth Roots SRL. Este strict interzisă utilizarea neautorizată a oricărei mărci înregistrate postată pe acest site.

Limite ale utilizării site-ului

Atunci când accesați Site-ul declarați că sunteți de acord să folosiți acest serviciu numai în scopuri legale. Mai exact vă obligați să:

  1. nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, acordați licențe, creați produse derivate, transferați sau vindeți orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web;
  2. nu veți permite sau nu veți autoriza vreo terță persoană să folosească Site-ul pentru a transmite sau a recepționa material care contravine oricărei legi sau dispoziții legale în vigoare, de natură obscena, amenințător, agresiv, defăimător, rasistă etc;
  3. nu veți desfășura și nu veți permite desfășurarea activităților de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul „negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violează securitatea Site-ului, a sistemelor sau rețelelor serverelor pe care acesta este menținut pot fi acționați în instanță, atât în ceea privește dreptul civil, cât și dreptul si penal.

Prin accesarea și utilizarea acestui Site declarați că sunteți de acord să exonerați de răspundere și să nu acționați societatea în justiție cu privire la orice pretenție ridicată de către un terț, rezultată din utilizarea Site-ului și a Internetului, cât și cu privire la orice pierdere (directă, indirectă, pe cale de consecință sau de altă natură), cost, acțiune, proces, pretenție, prejudiciu, cheltuială (inclusiv cheltuieli de judecată) sau altă răspundere, suferită în vreun fel sau provocată direct sau indirect de Societate ca urmare a încălcării sau ignorării de către vizitator a acestor termeni și condiții.

Conținutul site-ului

Informațiile din acest site au fost introduse cu buna-credință, dar numai cu scopul de informare generală. Earth Roots SRL nu garantează că informațiile conținute în acest site sunt complete sau exacte; aceste informații nu trebuie considerate ca fiind relevante în anumite situații. Earth Roots SRL își rezervă dreptul de a face schimbări și corecturi în prezentul site, atunci când consideră că este cazul, în maniera în care consideră că este cazul și fără o notificare prealabilă.

Obligațiile cumpărătorului

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa atunci când aceste informații i se cer pentru completarea unui formular de comanda on-line. În cazul în care Earth Roots SRL are motive să suspecteze că aceste informații nu sunt reale, își rezervă dreptul de a restricționa accesul la serviciile oferite de Site. Restricționarea accesului poate însemna ștergerea/invalidarea oricărei comenzi on-line și a tuturor informațiilor pe care le conțin acestea și interzicerea accesului la serviciile Earth Roots SRL.

Securitate

Informațiile din formularul de comanda și din cel de înregistrare vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții, etc.

Earth Roots SRL asigură utilizatorii săi că nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale către terti, decât în cazul în care acest lucru este solicitat de autoritățile publice, în baza legilor române. Persoanele care vor utiliza o adresa falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

Autentificare

Autentificarea este modul prin care noi va putem identifica în funcție de adresa de e-mail și o parolă. Astfel accesăm informațiile furnizate de dumneavoastră pentru livrare și facturare. Pentru a vă autentifica trebuie mai întâi sa vă înregistrați, completând formularul corespunzător. Toate datele dumneavoastră sunt securizate, iar noi nu le vom face niciodată publice, nici nu le vom încredința altor persoane. Înregistrarea unui cont este obligatorie pentru a cumpăra din magazinul nostru.

În cazul in care sunteți pentru prima data în magazinul online, este necesar să vă înregistrați ca și client, selectând opțiunea „Înregistrare/Login”. Acest lucru va simplifica executarea unei comenzi ulterioare, datele inițiale fiind înregistrate în baza de date, iar la următoarea intrare în magazinul online vor fi necesare doar datele de autentificare. La introducerea datelor Dvs., este obligatoriu să completați câmpurile marcate cu *.

Produse și prețuri

Descrierea fiecărui produs, ingredientele și prețurile produselor prezente pe acest site sunt informative și pot fi schimbate fără o înștiințare prealabilă (cu excepția cazului în care înaintați o comandă on line și produsul va fi livrat în condițiile stabilite la momentul validării comenzii). Produsele comercializate sunt avizate conform legislației în vigoare și ambalate conform detaliilor din imaginile de prezentare. Produsele comercializate pe acest site pot avea efecte pozitive asupra tonusului și stării dvs. de sănătate. Cu toate acestea, scopul informațiilor despre produsele din site este unul exclusiv informativ și nu substituie prescripțiile sau sfaturile medicului. Daca suferiți de o afecțiune medicala și apreciați ca produsul/produsele achiziționat/e poate/pot agrava boala, cereți sfatul medicului mai înainte de a-l/a le consuma.

Sucurile GUST sunt proaspăt presate la rece în spațiul nostru de producție, sigilate, împachetate la rece și ulterior livrate către dvs. cat mai repede posibil. Ele sunt nepasteurizate și, daca sunt păstrate în conformitate cu indicațiile noastre, vor rămâne proaspete pana la data de expirare înscrisă pe ambalaj. În cazul în care condițiile de păstrare indicate de noi nu sunt respectate sau consumarea lor se face ulterior datei de expirare, nu putem garanta prospețimea lor și nu vom rambursa contravaloarea sucurilor alterate.

Achiziționare Produse

Pentru a putea achiziționa produse vă rugam să completați formularul de comanda on-line existent în cadrul Site-ului. Disponibilitatea produselor de pe acest site și preturile acestora se actualizează zilnic. Preturile afișate includ TVA.

Comanda sucurilor GUST

Comanda se face exclusiv pe site-ul companiei. Se va putea selecta din calendar data la care se dorește livrarea, respectiv Marți sau Vineri (din calendarul pus la dispoziție în interiorul site-ului se va alege data livrării). Ultima zi pentru în care se poate face o comandă pentru a fi livrată în ziua de marți este ziua de duminică (anterioară), iar ultima zi în care se poate face o comandă pentru livrare în ziua de vineri este ziua de marți (anterioară). Înregistrarea comenzii nu reprezintă confirmarea acesteia. După înregistrarea comenzii, aceasta va fi procesata în vederea confirmării și stabilirii detaliilor de livrare. Procesarea comenzi durează între 1 și 2 zile lucrătoare. Comanda minima este de 70 lei. Comanda se poate face doar pentru localitățile Timișoara și Lugoj sau zonele limitrofe celor 2 localități.

Livrarea

Livrarea se va face doar in zilele de Marți și Vineri. Livrarea se va face de personalul „GUST” cu vehicule proprii, în condiții de refrigerare. Livrarea se va face între orele 10:00 si 20:00. Livrarea este gratuită la comenzile de minim de 70 lei. Livrarea se poate face doar în localitățile Timișoara și Lugoj sau în zonele limitrofe celor două localități. Aveți dreptul de schimba ziua de livrare, întrerupe și reactiva abonamentul oricând, trimițându-ne un email cu minim 36 ore înainte de livrare (valabil timp de 3 luni de la achiziție).

Plata

Plata se va face exclusiv în avans, online prin card bancar sau OP.

Anularea comenzii

Anularea comenzi se poate face cu minim 36 de ore înainte de data livrării. Returnarea produselor fără un motiv întemeiat (ex. produse deteriorate) nu este posibilă, având în vedere că produsele sunt făcute la comandă, au termen de valabilitate scurt și sunt produse perisabile.

Declinarea responsabilității

Earth Roots SRL nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, în ceea ce privește preturi, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă Earth Roots SRL își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producători.

Declarație de non-garanție

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înțelegeți și sunteți de acord că utilizați Site-ul pe propriul dumneavoastră risc. Serviciul este furnizat „ca atare” și „în forma disponibilă” și în măsura maxim admisibilă permisă de lege. Earth Roots SRL nu recunoaște, în mod expres, nicio garanție, explicită sau implicită, privind Site-ului și utilizarea de către dumneavoastră a acestuia, incluzând, dar fără a se limita la garanțiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acuratețe și ne-încălcare a drepturilor de autor. Earth Roots SRL nu-şi asumă responsabilitatea pentru niciun produs sau serviciu oferit de un terț sau la care se face reclamă sau al oricărui website este conectat la acesta sau este prezentat pe orice banner sau material publicitar și Earth Roots SRL nu va fi parte și nu va fi responsabil în nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzacții între dumneavoastră și terți furnizori de produse sau servicii. Ca și în cazul achiziției unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau în orice mediu, trebuie să vă folosiți cea mai bună judecată și să manifestați atenție acolo unde este cazul. Niciun sfat sau informație, orală sau scrisă, obținută de dumneavoastră de la Earth Roots SRL sau prin intermediul Site-ului nu va crea vreo garanție nespecificată în mod expres în prezenta Declarație privind termenii de furnizare a serviciului.

Declarație de limitare a răspunderii

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înțelegeți și sunteți de acord că Earth Roots SRL nu va fi răspunzătoare față de dumneavoastră pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecință sau exemplare, care includ, fără limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientelă, utilizare, date sau alte pierderi imateriale, derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul; (b) declarații sau conduită a oricărui terț în ceea ce privește Site-ul; (c) inexactități, greșeli sau erori de conținut; (d) leziuni personale sau daune aduse proprietății, indiferent de natura acestora, derivate din accesul și utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului; (e) orice defecte de program, viruși, „cai troieni” sau entități similare, care pot fi transmise Site-ului sau prin acesta de către un terț; sau (f) orice altă chestiune privind Site-ul, indiferent că se bazează pe garanție, contract, prejudiciu sau orice altă teorie juridică.

Compensație

Sunteți de acord ca, pe cheltuială proprie, să despăgubiți, să protejați Earth Roots SRL, pe angajații, agenții și reprezentanții acesteia împotriva oricărei reclamații, reclamații ipotetice, urmăriri judiciare, acțiuni juridice sau proceduri administrative care derivă din sau este corelată cu utilizarea Site-ului sau accesul la acesta, respectiv din încălcarea prezentei Declarații de către dumneavoastră.

Declarație de renunțare și indivizibilitate

Neexercitarea sau neexecutarea de către oricare dintre părți a oricărui drept sau prevedere a declarației privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renunțare la dreptul sau prevederea respectivă. Dacă oricare dintre prevederile declarației privind furnizarea serviciului, inclusiv Declarația de non-garanție sau Limitarea răspunderii, sunt declarate neîntemeiate, neexecutorii sau nule de către o instanță, părțile cad totuși de acord ca instanța să depună eforturi pentru a transpune în practică intențiile părților așa cum sunt reflectate în prevederea respectivă, iar celelalte prevederi ale declarației rămân valabile și în vigoare.

Legislația în vigoare

Această declarație privind condițiile de furnizare a serviciului va fi guvernată și interpretată în conformitate cu legile României, fără a lua în considerare conflictul între prevederile legale. Orice acțiune intentată de dumneavoastră împotriva Earth Roots SRL în temeiul prezentei declarații va fi înaintată exclusiv instanțelor din România, și orice acțiune intentată de Earth Roots SRL împotriva dumneavoastră în temeiul prezentei declarații va fi prezentată, la alegerea Earth Roots SRL, instanțelor din Romania de la sediul Earth Roots SRL sau instanțelor corespunzătoare din jurisdicția în care domiciliați. Dumneavoastră și Earth Roots SRL consimțiți astfel și vă supuneți în mod irevocabil jurisdicției personale și locației acestor instanțe.

Litigii

Orice litigii ce izvorăsc din utilizarea, vizitarea și/sau efectuarea unei comenzi prin intermediul Site-ului, vor fi supuse spre soluționare instanțelor judecătorești competente de la sediul Earth Roots SRL.